Opinia Timisoarei

Dezastru gasit de inspectorii de la Protectia Consumatorului in mai multe magazine Lidl din Timisoara si Dumbravita. Trei patiserii inchise si amenzi de peste 100.000 de lei aplicate

TIMIS.  Comisarii OPC au controlat in ultima luna cinci supermarketuri Lidl din Timis, Verificarile fiind parte a unei operatiuni la nivel national.

CITESTE SI: Se opreste apa calda in doua zone mari din Timisoara. Sunt afectate Spitalul Victor Babes si Institutul de Boli Cardiovasculare 

In timpul controalelor, inspectorii au gasit produse expirate care inca erau expuse la vanzare, altele pe care se gaseau muste, legume sau fructe mucegaite. De asemenea. ambalajele unor produse alimentare sau bauturi racoritoare erau deteriorate.

In zona de patiserie au fost gasite cuptoare si spatii de depozitare necuratate, tavi arse sau lazi frigorifice murdare, cu scurgeri de lichide sau acumulari masive de gheata, praf, resturi alimentare sau par.

In urma acestor verificari, comisarii au aplicat 9 amenzi, cu o valoare totala de 103.000 de lei si un avertisment. De asemenea, au fost oprite de la vanzare produse alimentare neconforme in valoare de 2000 de lei.

Doua dintre patiseriile Lidl, cea din magazinul din zona Buziasului si cea din supermarketul de pe Calea Martirilor, au fost inchise. La fel s-a intamplat si in cazul celei din magazinul din Dumbravita.

Reprezentantii Lidl Romania au transmis ca au fost luate toate masurile pentru ca probleme constatate de inspectorii OPC sa fie remediate cat mai repede.

Controalele ANPC din luna curenta, intr-un numar neobisnuit de mare, au vizat 85% din magazinele Lidl Romania. Aceste actiuni au avut ca rezultat identificarea anumitor abateri în anumite magazine din retea. Am facut toate demersurile pentru a remedia in cel mai scurt timp posibil aceste situatii avand in vedere ca, in relatia cu autoritatile, noi dam permanent dovada de totala deschidere si pentru ca ne asiguram in tot ceea ce facem ca ne imbunatatim constant pentru a ne pastra locul in inima clientilor nostri. Inca de la intrarea noastra pe piata, obiectivul nostru cel mai important a fost acela de a oferi clientilor nostri cea mai buna experienta de cumparaturi. Echipa Lidl Romania multumeste milioanelor de clienti care ne trec pragul datorita calitatii produselor noastre, dar si pentru ca stiu ca sanatatea si siguranta lor sunt prioritare pentru noi. Ii asteptam in continuare cu produsele pe care le cunosc si le apreciaza si garantam efortul nostru zilnic pentru a le oferi la cel mai bun raport calitate-pret„, au transmis reprezentantii Lidl Romania.

Exit mobile version