Opinia Timisoarei

Detinut evadat in Timisoara. Daca il vezi, suna la 112! E cautat de politistii si jandarmii din doua judete

TIMISOARA. Mobilizare de forte pentru capturarea unui puscarias evadat in Timisoara. Acesta a plecat de la un punct de lucru din oras.

CITESTE SI: Abuzurile politistilor intr-o Timisoara complet blocata de cautarile politistilor dupa un detinut evadat. Sofer amendat ca i-a… ‘ofensat’ pe agenti 

Vineri, la orele 13.00, detinutul Ion Murariu, de 41 de ani, condamnat definitiv la 4 ani si 6 luni de inchisoare pentru furt calificat. Avea parte de regim semideschis si a parasit un punct de lucru din Timisoara, unde muncea impreuna cu alti puscariasi.

Pentru capturarea detinutului au fost organizate filtre pe strazi si sosele, in posibilele directii in care ar fi putut sa o ia, a fost alarmat personalul inchisorii si au fost trimise in teren echipe de cautare formate din angajati ai Penitenciarului Arad, unde isi ispasea pedeapsa. Au fost alertati totodata politistii si jandarmii din Timis si Arad, precum si politistii de frontiera.

In momentul disparitiei, Murariu era imbracat cu un tricou albastru, o bluza neagra, pantaloni gri-verzui, purta o sapca neagra si avea un rucsac negru inscriptionat cu litera ‘M’. Murariu este tuns ‘capac’.

Fuga de la locul de munca din afara penitenciarului e asimilata evadarii si se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.

Distribuie si tu pentru ca informatia sa ajunga sub ochii cat mai multor oameni, ca sa ajutam la prinderea fugarului!

Exit mobile version