Opinia Timisoarei

Detalii terifiante dupa identificarea fetitei gasita moarta in Arad. S-ar fi stins in baie, dupa o lovitura la cap, iar tatal vitreg i-a pus trupul intr-un geamantan si a dus-o pe camp cu un taxi. Mama ei era la maternitate

Ies la iveala amanunte teribile dupa ce, in urma publicarii fotografiei fetitei gasita moarta in Arad, politistii i-au gasit parintii. Mama si tatal vitreg au fost audiati noaptea trecuta. Barbatul care ii tinea loc de tata ar fi declarat ca micuta ar fi cazut in baie, s-a lovit la cap si a murit, apoi acesta a scapat de cadavru.

Fetita avea patru ani si mai avea un fratior in varsta de trei ani. Copiii locuiau intr-un apartament din cartierul aradean Vlaicu, alaturi de mama lor si de iubitul acesteia, un tanar de 23 de ani.
Mama celor doi copii era insarcinata, iar saptamana trecuta a nascut. La momentul decesului fetitei de patru ani, mama acesteia era in spital, noteaza colegii de la aradon.ro.

Dupa ce politistii au descins in apartament, mama – inpreuna cu bebelusul, dar si cu baiatul de trei ani au fost dusi la un centru al DGASPC – iar tanarul de 23 de ani la audieri.

Tanarul de 23 de ani ar fi declarat in cadrul audierilor ca sambata a vrut sa le faca baie celor doi copii ramasi in grija lui, copila ar fi alunecat in baie, s-a lovit la cap si a murit. S-a speriat, ar fi pus trupul neinsufletit al micutei intr-un geamantan, a comandat un taxi si a aruncat cadavrul pe terenul din cartierul Bujac, dar ca nu l-a incendiat.

Cand s-a intors de la maternitate, dupa nastere, barbatul i-a spus mamei ca fetita ar fi plecata in vecini.
Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

UPDATE: Rasturnare de situatie in cazul Antoniei, fetita gasita moarta la Arad. Tatal vitreg: ‘Am dat-o cu capul de pereti’. Insotit de fratele copilei, barbatul a transportat cadavrul cu un taxi

Va reamintim, trupul copilei  a fost gasit sambata seara de un barbat care isi plimba cainele in apropierea cimitirului din cartierul aradean Bujac. Barbatul a sunat imediat la numarul de urgenta 112. Politistii au gasit piciorul ars al unui copil, apoi trupul caruia ii lipseau membrele inferioare. Ancheta a fost preluata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Arad.

Anchetatorii au constatat ca decesul a survenit in urma unui posibil unui traumatism cranio-cerebral acut. De asemenea, decesul a avut loc cu 24-48 de ore inaintea gasirii cadavrului, iar pentru arderea trupului fetitei ar fi folosit un combustibil.

Procurorii au publicat fotografii cu chipul fetitei si au cerut ajutorul populatiei pentru a o identifica. La scurt timp, un vecin al familiei s-a prezentat la politie si a declarat ca ar fi vorba de Antonia.

Exit mobile version