Opinia Timisoarei

Detalii despre disparitia omului de afaceri Abel Apostol. Adrian Buleu, principalul suspect, demascat in rechizitoriu

Cu 2 luni inainte ca omul de afaceri Abel Apostol sa dispara, principalul suspect, Adrian Buleu, i-ar fi promis amantei sale ca „cineva trebuie sa moara” pentru ca ei sa fie impreuna. Magistratii i-au prelungit suspectului mandatul de arestare preventiva.

In rechizitoriu scrie ca principalul martor in acest dosar pare sa fie amanta lui Adrian Buleu. Dupa ce au audiat-o, procurorii au aflat detalii importante despre noaptea in care Abel Apostol a disparut fara urma.

Procurorii au reusit sa refaca pas cu pas filmul evenimentelor care au dus la disparitia lui Abel Apostol. Conform rechizitoriului, principalul suspect Adrian Buleu i-ar fi spus iubitei sale inca din luna martie ca vor fi fericiti impreuna, dar pana atunci, cineva va trebui sa moara.

“In cursul lunii martie, inainte de a parasi Belgia, martora I.M, l-a intrebat pe inculpat despre viitorul relatiei acestora, inculpatul spunandu-i martorei sa mai aiba putina rabdare, intrucat cineva va trebui sa moara, dupa care totul se va calma, inclusiv sotia sa, B.A.” (sursa: Rechizitoriu)

Anchetatorii au stabilit ca in seara zilei de 1 mai, suspectul si-a schimbat hainele, a cumparat benzina in recipiente de plastic de la o statie peco, a oprit camerele de supraveghere de la restaurant, iar angajatii spun ca l-au vazut pentru prima oara tremurand si foarte agitat. In plus, i-a dat iubitei sale un pistol de care sa aiba grija si 1.000 de lei in bancnote umede.

„Martora I.M. a urcat in autoturismul inculpatului, cei doi deplasandu-se impreuna in parcarea magazinului…, unde au ramas aproximativ 15 minute. In autoturism inculpatul i-a dat martorei suma de aproximativ 10 milioane pe care inculpatul a adunat-o din toate buzunarele pantalonilor, in bancnote de cate 1 leu, 5 lei, 10 lei, 50 lei si o suta de lei, o parte din banii primiti de martora fiind uzi. (…). Totodata inculpatul i-a dat martorei in masina una dintre cele trei arme ale sale, cea de culoare gri cu teava lunga, spunandu-i acesteia sa o ascunda foarte bine, indiferent de ce se va intampla. Arma a fost asezata de inculpat in poseta martorei, iar aceasta a pus deasupra armei banii primiti de la inculpat”. (sursa: Rechizitoriu)

Primul termen in proces a fost stabilit pentru data de 16 iulie.

Citeste mai mult!

Exit mobile version