Opinia Timisoarei

Descoperire macabra! Un barbat a fost gasit inecat in Bega langa podul pietonal de la Parcul Copiilor

TIMISOARA. Un cadavru pluteste pe Bega! Asa a sunat apelul la numarul de urgenta 112 miercuri dupa-amiaza. Pompierii si un schipaj SMURD au pornit in cea mai mare viteza spre locul indicat de timisoreanul care a anuntat nenorocirea.

In jurul orei 14.00, cativa trecatori au observat ceva suspect in apele raului. Trupul unui barbat plutea langa unul dintre maluri, in imediata vecinatate a podului pietonal de la Parcul Copiilor. Unul dintre martori a dat alarma.

Pompierii au inceput operatiunea de recuperare a cadavrului din Bega. Din primele date, este vorba de un barbat de aproximativ 40-50 de ani.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili ce s-a intamplat, daca este vorba de un accident sau o sinucidere. Asupra barbatului nu au fost gasite acte de identitate, iar oamenii legii spun ca zacea in apa de cateva zile bune.

UPDATE 1: Trupul neinsufletit scos din raul Bega a fost preluat de medicii legisti. Acestia vor efectua autopsia si vor putea oferi date suplimentare care sa duca la identificarea cadavrului si aflarea precisa a cauzelor mortii.

UPDATE 2: A fost identificat cadavrul scos din Bega in aceasta dupa-amiaza. Este vorba de un barbat de 51 de ani din Timisoara. Apropiatii au povestit politistilor ca acesta era foarte deprimat in ultima vreme din pricina unui divort in urma caruia copilul sau a fost incredintat mamei. Barbatul, care traia singur, se plangea ca ii este foarte dor de copil si ca nu-l putea vedea, mai spun cunoscutii sai.  Politistii iau in calcul varianta unei sinucideri.


Exit mobile version