Opinia Timisoarei

Descinderi ale mascatilor de la trupele speciale de interventie, intr-un cartier din Timisoara. Video

TIMISOARA. Luptatori de la trupele speciale de interventie ale Politiei si Jandarmeriei si ofiterii de la Investigatii Criminale au descins luni dupa-amiaza intr-un cartier din Timisoara.

CITESTE SI: Mall-urile ar putea fi deschise peste 3 luni. Anuntul ministrului Sanatatii 

Inarmati, purtand echipamente de protectie si insotiti de caini politisti, mascatii au mers in cartierul Kuncz, unde au verificat toate strazile pentru a se asigura ca populatia respecta intrutotul restrictiile de circulatie impuse prin Ordonantele Militare in stare de urgenta.

Misiunea oamenilor legii a vizat si zone in care in trecut s-au mai inregistrat incidente in acest cartier de la marginea Timisoarei, evenimente soldate cu morti si raniti.

Cateva ore, ofiterii SAS si colegii lor de la Gruparea Mobila a Jandarmeriei au patrulat pe strazi si au constatat ca oamenii au stat in case si s-au conformat regulilor, astfel ca nu a fost nevoie de niciun avertisment si de nicio amenda in Kuncz.

Astfel de misiuni vor avea loc in continuare, in mai multe zone din Timisoara, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Va reamintim, ministrul de interne Marcel Vela a cerut sporirea efectivelor fortelor de ordine in zonele considerate problematice, dupa ce au fost mai multe violente in tara, in zilele de Pasti in Hunedoara, Brasov si Bucuresti.

VIDEO: George Stefanita

 

Exit mobile version