Opinia Timisoarei

Derby pe semicerc. Timisoara primeste vizita cel mai bune echipe din acest an, Dobrogea Sud

TIMISOARA. SCM Poli are un meci extrem de dificil joi, impotriva liderului sezonului regulat si a echipei care domina in seria de play-off, Dobrogea Sud. Constantenii sunt deja foarte aproape de finala mare a competitiei, in timp ce alb-violetii inca mai spera la meciul pentru bronz. Insa ca sperantele sa ramana „in viata”, banatenii au nevoie neaparata de victorie.

CITESTE SI: Incendiu la Targul de Pasti, la Timisoara. Casuta in flacari 

Poli nu a invins in acest sezon formatia de la malul marii, fiind singura echipa in fata careia a pierdut toate jocurile. Au fost trei esecuri pana acum, 19-25 la Constanta, 27-30 la Timisoara (ambele în sezonul regulat) si 23-28 din nou la Constanta (in play-off). O ocazie perfecta pentru o revansa, dar intalnirea va fi cu atat mai dificila, cu cat doi importanti jucatori ai banatenilor sunt indisponibili. Vorbim de Sadoveac – accidentat de cateva runde si Dragas – care a suferit dupa ultimul joc.

CITESTE SI: Se umfla apele. E Cod Portocaliu de inundatii in Banat. Se asteapta viituri 

E foarte dificil sa jucam fara acesti doi jucatori la linia de 9 metri, dar vom face tot ce e posibil. Stim ca echipa din Constanta doreste sa-si mentina prima pozitie in grupa, pentru a juca finala. Adversarii nostri au o echipa foarte competitiva, iar daca dorim sa obtinem un rezultat pozitiv, trebuie sa jucam precum am facut-o in meciul cu CSM Bucuresti, de acasa, ori in repriza secunda a partidei cu Dunarea Calarasi. Avem sistemul nostru, mai ales in defensiva, si vom lupta pana la capat indiferent de cati jucatori avem apti pentru acest meci”, a spus antrenorul banatenilor, Pero Milosevic, intr-o declaratie ce a prefatat jocul cu HC Dobrogea Sud.

Meciul din etapa a 4-a a fazei superioare a campionatului este programat joi, 2 mai, la ora 16, la sala ”Constantin Jude”. Arbitrii desemnati pentru aceasta partida sunt bucurestenii Ionut Barbu si Adrian Manafu, iar observatorul FRH e craioveanul Stefan Ciurea.

Exit mobile version