Opinia Timisoarei

Derby doar pe hartie. Timisoara invinge clar Turda la handbal masculin

TIMISOARA. Mai intotdeauna partidele dintre Timisoara si Turda au fost foarte echilibrate, cu deznodamant dat in ultimele secunde. Asa a fost si anul trecut, cand ambele echipe si-au castigat meciurile de acasa la un singur gol. In acest sezon, ardelenii s-au impus acasa la +3, dar astazi banatenii si-au luat revansa cu varf si indesat. Poli a castigat jocul din etapa a 23-a cu 28-21.

CITESTE SI: Un cunoscut interpet de muzica populara din vestul tarii a murit la numai 36 de ani

Turda a fost in frunte doar in primul minut, 0-1, dupa care Timisoara, datorita unei aparari care a mers ceas azi, a unui portar Adam Savic in mare forma, dar si a unei ofensive care si-a depasit conditia, a facut 5-1. Oaspetii s-au apropiat o singuara data periculos, 6-4, dar atat, dupa care elevii agitatului tehnician Pero Milosevic s-au dus la 11-4 si au incheiat prima parte la 13-7.

Lucrurile nu s-au schimbat nici in partea secunda, violetii au avut defensiva beton, si in atac s-a mers conform planului. Diferenta maxima a fost de 10 goluri, 25-15, ca partida sa se incheie cu un avantaj linistitor, 13-7.

CITESTE SI: Medicii si asistentii din Timisoara care nu primesc spaga. ‘La noi e sport extrem’ 

Victorie importanta care readuce poli pe podium, si un joc de moral bun, inaintea turneului Final 4 din Cupa Romaniei ce se disputa in weeked-ul viitor.

Marcatori Politehnica: Marjanovic 6, Orbovic 5, Cimpan 4, K. Milosevic 3, V. Milosevic 2, Sania 2, Fenici 2, Santeiu 3, Lasica 1. La Turda, Zacaciurin a marcat 6 goluri, cu 5 din aruncări de la 7 metri.

Exit mobile version