Opinia Timisoarei

Derby cu scandal la Arad. Un aradean s-a ales cu capul spart dupa conflictele cu suporterii banatenilor

Un derby UTA – Poli este tot timpul un meci al orgoliilor al frumusetii galeriilor, dar si unul in care suporterii isi arata fata urata si se mai iau si la bataie. S-a intamplat si inaintea partidei de la Arad, din etapa a 16-a a Ligii secunde.

Suporterii timisoreni au ajuns la Arad in jurul pranzului, iar la intrare in oras, in zona podului Traian, s-au luat prima data la bataie.
Conform sportarad.ro, 200 de metri mai departe, fanii s-au incaierat din nou, chiar in dreptul bisericii, unde suporterii UTA-ei si-au luat o mica revansa. Totusi, unul dintre aradeni a ramas cazut la pamant, fiind batut de catre un rival. Suporterul aradean s-a ales cu capul crapat, a fost transportat imediat la spital si a intrat in operatie.

Cu cateva sute de metri inainte de a ajunge la stadion, galeria timisoreana a fost oprita pentru a se aduna in grup compact, timp in care la 200-300 metri, o persoana de sex masculin a fost observata cazuta in mijlocul soselei, peste drum de stadion. A fost chemata ambulanta la numarul 112. Victima se afla vizibil sub influenta bauturilor alcoolice, are 28 ani si este din Brasov. A fost ridicat de ambulanta, i s-a acordat primul ajutor, apoi a fost transportat la UPU Arad. Victima nu se afla in perimetrul de siguranta. Nicio persoana nu poate confirma sau infirma cum a ajuns acolo si cum a ajuns sa cada in mijlocul soselei. Violente nu au fost, doar o persoana din departare a inceput sa strige cand i-a vazut pe galeria timisoreana si cei din galerie au incercat sa riposteze, dar au fost rapid calmati de jandarmi, persoana respectiva a fost sanctionata”, a declarat Nicolae Bocanca, purtator de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobila din Timisoara.
Din cate se pare, fanii timisoreni au inchiriat o casa cu gradina din vecinatatea stadionului pentru a putea sa-si incurajeze favoritii si au urmarit meciul pe un proiector. Cele 90 de locuri rezervate galeriei au fost ocupate de echipele de copii ale clubului.

Citeste mai multe: AICI

Exit mobile version