Opinia Timisoarei

Deputatul timisorean Alfred Simonis, liderul national al tinerilor social – democrati

TIMISOARA. Functie importanta pentru deputatul de Timis Alfred Simonis, liderul social – democratilor din Camera Deputatilor. Acesta a primit si postul de lider al tineretului PSD.

CITESTE SI: Controale pe cursurile apelor din Timis. Digurile sunt bine intretinute si suntem feriti de inundatii, spun cei de la Apele Banat 

Anuntul a fost facut chiar de Freddy, cum ii spun prietenii, pe pagina sa de socializare.

Am facut primii pasi in politica alaturi de multi colegi, in @TSD, o adevarata familie politica. Tot in @TSD am invatat ce inseamna munca in echipa, ce inseamna loialitatea si mai ales, am invatat valorile si principiile social democratiei. Astazi @TSD are nevoie de reconstructie. De aceea, am preluat conducerea interimara a @TSD, dupa o discutie cu presedintele partidului si colegii mei, angajandu-ma ca intr-un timp cat mai scurt sa redevenim cea mai puternica structura politica de tineret din Romania. Le multumesc pentru incredere si ii asigur ca TSD isi va regasi spiritul care ne-a condus de atatea ori la victorie„, a scris Simonis pe pagina sa de Facebook.

Postul de presedinte al TSD, la nivel national, a fost ocupat, pana saptamana trecuta, de deputatul Gabriel Petrea. Acesta a fost exclus din partid, dupa ce a votat motiunea de cenzura impotriva guvernului PSD si s-a alaturat partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania.

Exit mobile version