Opinia Timisoarei

Deputatul PDL, Cornel Samartinean: Cu siguranta exista un alt motiv, decat cel prezentat, pentru mutarea Clinicii de Dermatologie

TIMISOARA. Deputatul PDL Cornel Samartinean a declarat, joi, ca se opune mutarii Clinicii de Dermatologie din actualul spatiu, de langa Spitalul Militar, si ca noul sediu, cel din Complexul Studentesc nu este unul potrivit.

Sustin actiunea dr Caius Solovan (seful Clinicii de Dermatologie – n.r.) de a se impotrivi mutarii clinicii din actualul sediu, in zona Complexului Studentesc. Este incredibil cat de jos au coborat discutiile, cum se ignora intentionat sau nu problemele acestui oras. Imi exprim indignarea fata de cum se desfasoara actul administrativ in Timisoara. Cetatenii Timisoarei sunt obligati sa asiste la un dialog al mutilor. De unde si pana unde aceasta necesitate de mutare a clinicii in alt sediu? Dupa cum stiti, sunt multe alte spitale care sunt in retrocedare a spatiilor si nimeni nu se agita sa gaseasca un alt spatiu, dar aici e vorba de o urgenta pe care credem ca nici unii dintre noi nu o intelegem, Care este interesul ca aceasta cladire sa fie eliberata atat de repede? Este evident ca nu se incearca gasirea unui spatiu bun pentru Dermatologie, ci eliberarea actualului spatiu. Este evident din iesirile domnului primar ca incearca sa faca din aceasta mutare, prioritate de grad zero. Mai intai a incercat sa o mute in incinta spitalului militar, nu i-a iesit, acum incearca sa o mute intr-o alta locatie. El crede ca cetatenii acestui oras sunt prosti, ca nu vedem ca lucrurile sunt fortate. Putem intreba retoric pentru ce si pentru cine face domnul primar aceste demersuri„, a declarat Samartinean.

Deputatul s-a mai intrebat si daca exista bani, la buget, pentru mutarea clinicii in noul spatiu din Complexul Studentesc.

Cu siguranta exista un alt motiv decat cel prezentat public pentru mutarea clinicii„, a mai spus Samartinean.

Primarul din Timisoara, Nicolae Robu, a decis sa mute Clinica de Dermatologie, aflata in centrul orasului, in Complexul Studentesc, intr-o cladire in care a functionat Universitatea ”Tibiscus”. In cladirea in care functioneaza acum clinica ar urma sa functioneze un centru consular.

Miercuri, medicii, asistentele si pacientii clinicii au protestat, timp de aproximativ zece minute, impotriva deciziei de mutare in alt spatiu.

CITESTE SI: Medicii de la Dermatologie au ras in hohote de directorul Spitalului Municipal Timisoara cand le-a spus motivele pentru care se muta clinica din centru in Complex. Primarul Nicolae Robu: Sa le fie rusine!

Exit mobile version