Opinia Timisoarei

Deputatul de Timis Gheorghe Ciobanu despre pedelisti: O parte sunt la pranz in PDL, si seara la Miscarea Populara, si invers

TIMISOARA. Indignat. Asa s-a aratat deputatul PSD de Timis Gheorghe Ciobanu de declaratiile facute de fostii sai colegi care reaminteau ca judetul Timis nu a primit bani de la Bucuresti pentru proiecte in 2014 si avertizau ca nu se vor aloca fonduri nici pentru centrul intermodal de la Remetea Mare.

CITESTE SI: Deputatul Alin Popoviciu: Nu se mai face Centru Intermodal in Timis!

Gheorghe Ciobanu a intarit spusele presedintelui PSD Timis Titu Bojin care a anuntat ca vin bani pentru mai multe obiective importante.

Timisul va primi bani pentru centura, pentru centrul intermodal, pentru apa si canal, pentru spitalul de copii. Cred ca trebuie sa fim mai atenti in declaratii, nu se poate, pe fondul unei realizari considerabile, sa aflam ca in media se prezinta un personaj dintr-un partid, PDL, sa spuna asemenea lucruri. Vreau sa va spun ca, acesti colegi de la PDL, o parte sunt la pranz in PDL si seara la Miscarea Populara si invers. Nebunia asta te face sa te zapacesti de cap si doar asa pot sa imi explic cum pot sa spuna asa ceva”, a declarat Gheorghe Ciobanu.

Deputatul social-democrat a adaugat ca se refera la fostul sau coleg de partid deputatul democrat-liberal Alin Popoviciu si la cativa primari ai PDL din Timis.

Exit mobile version