Opinia Timisoarei

Deputatul de Timis Alfred Simonis, mesaj pentru liderul USR Catalin Drula: Voi ati mancat si noi platim! Guvernarea voastra inepta a fost capabila doar sa imprumute 200 de miliarde si sa lase in urma mii de morti de Covid

TIMISOARA. Deputatul de Timis, Alfred Simonis (PSD), i-a transmis un mesaj transant lui Catalin Drula, liderul USR, dupa ce acesta din urma i s-a adresat premierului Marcel Ciolacu, caruia i-a spus ca nu trebuie sa fuga cand vine nota de plata si ca „voi ati creat dezastrul” de la guvernare.

CITESTE SI: Timisoara, mai aproape de a avea avea Plan Urbanistic General nou. Documentul, in dezbatere publica, dupa ce au fost eliberate toate avizele 

„Drula – voi ati mancat si noi platim! Voi useristii si cu asa-zisii liberali desprinsi din platourile de la filmare de la ”Barbie” ati mancat cu zece guri, nesatulilor!

V-ati asezat in capul mesei, desi nu ati castigat alegerile, si ati comandat in nestire tot meniul, patru feluri de mancare. Dupa aperitive, ati dat bir cu fugitii cu tot cu argintaria de pe masa si cu banii de consultanta din PNRR dositi prin buzunare. Nota de plata a ramas pentru altii!”, a scris Simonis pe Facebook.

Deputatul de Timis i-a reprosat lui Catalin Drula ca a devenit milionar in euro pe timpul cat USR a fost la guvernare.

„Guvernarea voastra inepta de dreapta a fost capabila doar sa imprumute 200 de miliarde si sa lase in urma mii de morti de Covid. Asta e bilantul vostru! Singura reusita este ca ai devenit tu milionar in euro la putere!
Drula – read my lips! Noi nu suntem ca voi. PSD nu fuge atunci cand e greu. Reparam ce ati distrus voi, incapabililor!
Indiferent cat va veti zvarcoli voi si cu unii putini de la PNL, Romania va face reformele de care are nevoie. Și da, milionarule in euro, tu si ceilalti bogati de la USR veti plati mai mult! Pentru ca asa este in Europa si asa este corect!”, a mai scris Simonis.

Exit mobile version