Opinia Timisoarei

Deputatul AUR de Timis Ciprian Titi Stoica va fi dat afara din partid, dupa ce a sunat mai multi parlamentari si i-a injurat. George Simion: Are probleme cu alcoolul, nu tinem gunoiul din pres

Liderul AUR George Simion a anuntat, miercuri seara, ca va fi exclus din partid deputatul de Timis, Ciprian Titi Stoica, dupa ce si-a injurat si amenintat mai multi colegi parlamentari la telefon in toiul noptii.

Simion a spus ca fostul sau coleg de partid are o problema cu alcoolul si a confirmat, astfel, ca Titi Stoica bause inainte sa-si sune colegii.

Are o problema cu alcoolul, multi romani sufera de aceasta patima. Nu face cinste Parlamentului. Da, o sa-l excludem, noi alegem de fiecare data sa dam un exemplu.

E dureros sa-ti imputinezi randurile, dar nu putem tolera. E bine sa nu tinem gunoiul din pres. A încalcat statutul parlamentarului AUR. Exista o prevedere sa nu faci de ras partidul si grupul din care faci parte„, a spus George Simion, citat de stiripesurse.ro.

Va reamintim, in noaptea de marti spre miercuri, deputatul de Timis Ciprian Titi Stoica a sunat mai multi parlamentari de la PSD si PNL, pe care i-a injurat si i-a amenintat.

CITESTE MAI MULT AICI: Deputatul AUR de Timis, Ciprian Titi Stoica, inregistrat cand isi injura si ameninta colegii parlamnetari, in toiul noptii. Audio

Atentie, limbaj licentios!

 

Exit mobile version