Opinia Timisoarei

Deputatul Alfred Simonis despre inlocuirea sefului ISJ Timis: In vremuri de criza, guvernul schimba profesionistii. Aura Danielescu a fost primul inspector din tara care a cerut inchiderea scolilor

TIMISOARA. Deputatul PSD de Timis Alfred Simonis a reactionat la scurt timp dupa ce a fost anuntata vineri inlocuirea Aurei Danielescu de la conducerea Inspectoratului Scolar Timis.

CITESTE SI: ‘Este mesajul meu numarul 1. Daca nu facem asta, riscam sa ajungem in situatia Italiei’. Cererea ferma a medicului Virgil Musta, cel care vindeca infectati cu coronavirus la Timisoara

Parlamentarul s-a aratat indignat ca in plina epidemie de coronavirus Guvernul se preocupa sa schimbe sefi de inspectorate scolare.

În vremuri de criză, Guvernul tace și face, schimbă fix profesioniștii care au demonstrat că înțeleg să i-a măsuri și să lupte pentru oameni. Meritocrație în stare pură. Astăzi este vorba despre primul inspector general școlar din țară care a cerut închiderea școlilor pentru limitarea răspândirii coronavirusului – Aura Danielescu. Bine că rămâne în funcție un prefect care și-a permis să spună că romii sunt bolnavi pentru că sunt romi. Din păcate așa înțelege Guvernul să gestioneze o criză profundă, în loc să țină cu dinții de oamenii cu experiență, de profesioniști, de cei care deja știu exact ce au de făcut, îi trimite acasă și îi înlocuiește cu persoane care vin acum și dau cu nasul de probleme și habar nu au cum să gestioneze lucrurile. Oameni buni, sunteți responsabili de o țară întreagă, într-o criză fără precedent, treziți-vă!„, a notat deputatul Alfred Simonis pe pagina sa de Facebook.

Va reamintim, in cursul zilei de joi, inspectorul sef al ISJ Timis Aura Danielescu a fost inlocuita cu Marin Popescu.

CITESTE SI: Schimbare la varful Inspectoratului Scolar Timis. Doi dintre inspectorii sefi, inlocuiti 

Exit mobile version