Opinia Timisoarei

Deplasare infernala. Fetele de la Poli Timisoara, meci pe terenul unei echipe ce se bate anul acesta la titlu

TIMISOARA. Dupa remiza obtinuta la mijlocul saptamanii cu Olimpia Cluj, Politehnica Timisoara joaca al doilea derby in doar cateva zile pe terenul formatiei din Prundu Bargaului.

Heniu este neinvinsa in acest playoff si a incasat doar doua goluri in partidele disputate in acest an, ambele in deplasare, cu Olimpia Cluj si CSM Alexandria. De asemenea, echipa din Prundu Bargaului are un singur gol incasat acasa in tot sezonul.

Mergem sa jucam si sa facem un joc bun si sa speram ca va veni si un rezultat pozitiv. Cea mai experimentata echipa pare Olimpia Cluj, prin prisma a ce a fost pana acum, insa si ei au foarte multe jucatoarer tinere care in meciuri decisive s-ar putea sa nu dea randamentul dorit, insa cred ca Heniu Prundu Bargaului a avut o campanie de achizitii foarte buna. Si-au adus jucatoare foarte bune, pe posturi care le lipseau si cred in acest moment ca este o echipa completa. Nu stiu cum stau la capitolul omogenitate, aici probabil ca Olimpia Cluj este superioara. Cred ca etapa viitoare, meciul direct va fi foarte interesant„, a spus inaintea duelului de la de sambata antrenorul timisorean Mirel Albon.

Politehnica este si ea neinvinsa in playoff si are de luat o revansa dupa duelul din sezonul regular, pierdut acasa cu 4-1. Formatia timisoreana nu are probleme de lot, iar vestea buna a saptamanii este revenirea Biancai Ienovan, dupa aproape 8 luni de absenta.

Bianca Ienovan este o jucatoare cu calitati incredibile. Pentru primele minute in teren dupa o pauza de aproape 8 luni de zile si eu cred ca s-a miscat foarte bine. Si-a aratat calitatile, viteza extraordinara, faptul ca se duce direct pe poarta, faptul ca este foarte buna unu contra unu. Sa speram ca va prinde mai multa incredere in fortele proprii pentru ca ii este frica sa nu se reaccidenteze, daca va elimina aceasta frica, si in momentul in care se va antrena cu noi, pentru ca ea face doar de cateva zile si va invata modelul asta de joc, clar Bianca Ienovan va fi o jucatoare foarte importanta pentru echipa noastra„, spune Mirel Albon.

Duelul dintre Heniu Prundu Bargaului si Politehnica Timisoara este pogramat sambata, de la ora 11, si va fi condus de o brigada baimareana, care il are la centru pe Cristian Codrea, ajutat la cele doua tuse de Daniel Lar si Radu Despa.

Exit mobile version