Opinia Timisoarei

Demonstratii de kinetoterapie si masaj terapeutic! CCIAT promoveaza Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL organizeaza o campanie de constientizare a publicului larg cu privire la beneficiile kinetoterapiei in diferite patologii.

Campania se va desfasura in centrul comunei Giroc, de langa Timisoara, intr-un cort special amenajat si dotat cu echipamente medicale ce apartin Centrului.

Specialistii angajati in cadrul Centrului vor oferi publicului pliante cu serviciile oferite, cat si informatii privind modul in care acestea pot fi accesate. De asemenea, se vor face demonstratii practice privind procedurile de kinetoterapie si masaj terapeutic.

De asemenea, Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL organizeaza vineri, 25 septembrie 2015, de la ora 9.30 si un simpozion, la Hotel Continental Timisoara, B-dul Revolutiei 1989 nr. 5, Sala Continental. In cadrul intalnirii se va discuta despre Metode si tehnici folosite in domeniul recuperarii aparatului osteo – articular, la nivel european.

Simpozionul va fi sustinut de Prof. Dr. Tóth Kálmán, profesor sef de catedra la Clinica de Ortopedie a Universitatii din Szeged, Presedinte al Societatii Maghiare de Ortopedie si Presedinte al Sectiei de Ortopedie al Colegiului Profesional, cu o vasta experienta europeana si internationala in domeniu.

Simpozionul se adreseaza cadrelor medicale, atat medicilor specialisti, medicilor de familie, kinetoterapeutilor, cat si tehnicienilor maseuri. Iar in program, pe langa abordarea tematicii, vor mai avea loc si o sesiune de discutii, pauza de cafea si bufet suedez.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat este creat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in cadrul Proiectului “CASE – Competente Antreprenoriale Sociale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat functioneaza ca structura de economie sociala (SES) in mediul rural si sustine integrarea pe piata muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile, oferind servicii de FIZIOTERAPIE – KINETOTERAPIE – MASAJ TERAPEUTIC pentru adulti si copii.

Exit mobile version