Opinia Timisoarei

Delapidare de 1 milion de lei la un magazin de electrocasnice din Timisoara! 5 angajati au fost retinuti de politisti

TIMISOARA. Au bagat mana adanc in banii firmei, pe care i-au pus mai apoi in propriile buzunare. 5 tineri care lucrau la un magazin de produse electrice si electrocasnice de pe Calea Aradului sunt acum cercetati pentru delapidare.

Seful de magazin, adjunctii sai si 2 casiere scoteau bani si bunuri din firma prin efectuarea de retururi fictive de produse pe numele unor clienti ai societatii, prin introducerea in sistemul de contabilitate electronic a unor date false referitoare la modalitatea de plata, precum si nedepunerea tuturor incasărilor zilnice la banca. Pentru toate acestea, ei au intocmit mai multe acte false.

Delapidarea a iesit la iveala in urma unui control facut la magazin, iar patronii au decis sa-i dea pe angajati pe mana politiei.

Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Timis i-au retinut pe cei 5, cu varste intre 24 si 29 de ani si le-au deschis dosare penale pentru delapidare cu consecinţe deosebit de grave, instigare la fals în documente sub semnătură privată, instigare la fals şi complicitate la delapidare cu consecinţe deosebit de grave .

Prejudiciul se ridica la 1.019.904,29 lei.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version