Opinia Timisoarei

Deja vu. SCM Timisoara a invins prim-divizionara maghiara KTE-Duna Aszfalt tur-retur

TIMISOARA. Timisoara si Kecskemet s-au intalnit de doua ori in aceasta saptamana. In ungaria, banatenii s-au impus dupa un meci spectaculos cu 92-87, iar astazi, in Sala Constantin Jude tot trupa romaneasca a avut castig de cauza, 79-59, dupa 39-32 la pauza mare.

CITESTE SI: Se poate. Politehnica Timisoara invinge la scor Argesul si obtine primul succes pe teren propriu 

Primele trei sferturi au fost mai echilibrate, dupa care alb-violetii de pe Bega au castigat ultimele zece minute categoric, la un ecart de 15. A fost meciul amical cu cele mai putine puncte incasate si in care au fost folositi toti cei noua jucatori de pe foaia de arbitraj.

Brown a reusit s ainscrie cel mai mult, 24 de puncte, la care a adaugat 4 recuperari, iar capitanul pesakovic a reusit 14 puncte, 6 pase decisive si 3 recuperari. De la maghiari, Thomas a aunat 17 puncte si 4 recuperari.

A fost un meci foarte bun de pregatire, cu o echipa care joaca un baschet corect, curat. Cele doua partide cu Kecskemet chiar ne-au ajutat sa ne imbunatatim chimia jocului si a echipei. Am lucrat mai mult in aparare, in ultimul timp, lucru care s-a vazut in ultimele doua sferturi la Kecskemet si astazi, in aproape intreg meciul. Daca as fi programat un antrenament, nu ne-ar fi ajutat nici 25% din cat ne-a ajutat meciul asta”, a spus la final Dragan Petricevic, antrenorul SCMT.

A fost ultimul amical pentru Leii din Banat, care vor lua startul in Liga Nationala sambata, 12 octombrie, printr-un meci acasa, cu BCMU FC Arges Pitesti.

Exit mobile version