Opinia Timisoarei

Defilare inedita prin Timisoara, cu o masina lovita de tren si un ‘mort’ la volan. FOTO!

TIMISOARA. Scene incredibile in capitala Banatului! Timp de 4 ore, mai multi participanti la trafic au marsaluit in coloana pe strazile orasului, in spatele unei masini care ar fi fost lovita de tren. Este vorba despre o manifestare menita sa traga un semnal de alarma referitor la prevenirea accidentelor.

Automobilul a fost purtat pe o platforma, fiind urmat de piloti de raliu si politisti de la Serviciul Rutier. Cat timp s-a stat pe loc, la volanul masinii s-a aflat o soferita care a jucat rolul unui accidentat mortal.

„Am recurs la acest scenariu teribil pentru a le reaminti participantilor la trafic din Timisoara si din judet ca orice manevra care incalca legislatia rutiera poate provoca adevarate tragedii pe sosele. A conduce sub influenta alcoolului, a calca excesiv pedala de acceleratie sau a scrie mesaje de la volan sunt situatii de iresponsabilitate, prin care soferii isi pun viata in pericol. Speram ca aceasta actiune a fost corect inteleasa de comunitate si va avea efectul dorit: reducerea numarului de accidente grave, pentru ca numai impreuna putem sustine siguranta rutiera”, a declarat Madalin Chipirlin, presedintele Asociatiei Legal Drive, care a organizat manifestarea.

Defilarea „Timisoara Drive Safe” a inceput din parcarea aflata in apropierea sediului Inspectoratului Judetean de Politie si a urmat un traseu in mai multe cartiere din oras.

Exit mobile version