Opinia Timisoarei

Declaratie socanta a ministrului Finantelor despre legalizarea prostitutiei! Ce spune despre taxarea Bisericii

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a surprins opinia publica printr-o serie de declaratii facute intr-un interviu televizat pe tema legalizarii prostitutiei si taxarea Bisericii.

„Deocamdata, prostitutia este ilegala. Daca prostitutia devine legala, atunci va deveni o activitate economica legala generatoare de profit”, a afirmat Ioana Petrescu, la Antena 3.

Ioana Petrescu a precizat ca banii adusi de aceasta categorie de activitate ar conta caci „orice bani in plus la buget conteaza”.

De cealalta parte, ministrul nu este de acord cu impozitarea Bisericii, pentru ca aceasta este „o organizatie non-profit”.

Eurostat a cerut statelor membre UE sa integreze in statisticile nationale si activitatile ilegale ce aduc venituri, considerand ca este vorba despre tranzactii comerciale consimtite in mod liber de participanti.

Veniturile din prostitutie vor ridica Produsul Intern Brut al Romaniei cu 180 de milioane de lei, adica 0,03%, potrivit calculelor realizate de Institutul National de Statistica (INS).

Sursa: ziare.com

Exit mobile version