Opinia Timisoarei

Declaratie fara precedent pentru un ministru de Externe roman: Andrei Marga, vrea suspendarea presedintelui Basescu

Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, considera ca suspendarea presedintelui Traian Basescu ar putea avea „efecte benefice in repunerea in miscare a energiilor tarii”.

Romania are nevoie de impulsuri noi, de politici noi si de aceea recenta schimbare de guvern a fost oportuna si necesara. Schimbari profunde in politica romaneasca de la aceasta ora, pe directia la care va referiti, pot avea efecte benefice in repunerea in miscare a energiilor tarii„, a spus Marga, intr-un interviu, intrebat ce efect ar putea avea suspendarea sefului statului asupra politicii externe romanesti.

De asemenea, intrebat daca opteaza pentru suspendarea lui Traian Basescu inainte de alegerile parlamentare din toamna, Marga a raspuns ca noua majoritate parlamentara se preocupa sa rezolve probleme concrete.

La aceasta ora ne preocupam sa rezolvam problem foarte concrete„, a spus ministrul de Externe, care a aratat insa ca va fi cu atat mai bine pentru Romania cu cat Crin Antonescu va ajunge mai repede presedintele tarii.

El a mai spus ca „nu este exclus” ca acest lucru sa se intample inainte de alegerile din 2014.

Totodata, intrebat daca va candida la alegerile parlamentare din toamna, Marga a raspuns: „Foarte probabil da”.

CITESTE SI: Si ministrul de Externe Andrei Marga, fost al Educatiei, are probleme cu gramatica, dar si cu…logica. Vezi cum comenteaza greselile din CV-urile colegilor sai

Exit mobile version