Opinia Timisoarei

Declaratia emotionanta a Andreei Marin, prima de dupa despartirea de Stefan Banica: Au plans unul in bratele celuilalt VEZI VIDEO INTERVIU!

Andreea Marin a povestit cum a reactionat Violeta, fetita ei si a lui Stefan Banica, atunci cand a aflat vestea ca parintii ei divorteaza.

Dupa ce a aflat vestea ca „mamica” si „taticul” ei se vor desparti, micuta s-a refugiat in bratele fratelui ei mai mare, Radu Stefan, povesteste Andreea Marin.

VEZI VIDEO!

„Fratiorul o astepta acasa si au sfarsit plangand unul in bratele celuilalt, imagine care pentru noi, ca parinti, nu a fost deloc comoda”, a declarat vedeta.

Andreea Marin a vorbit in exclusivitate cu prietena sa, jurnalista Roxana Iliescu, dar a tinut sa precizeze transant ca viata ei privata nu este un subiect de „negociat”.

Eu aleg cand, unde si ce raspund, nu mai e nimic de negociat. Daca spun nu, e nu si e dreptul meu (…) Stiti ce s-a intamplat acolo? Sa auzi in jurul tau numai tipete, pumni in masina… Unde ne aflam? La razboi? E o executie in piata publica? „, a afirmat ea.

In toate aceste zile, eu am fost mama„, a mai spus Andreea, legat de perioada petrecuta in Dubai, cand a fost preocupata in primul rand de impactul pe care acest divort il are si il va avea asupra copilului ei.

Exit mobile version