Opinia Timisoarei

Decizie surprinzatoare luata in Parlamentul Romaniei, dupa interventia unui deputat de Timis

Sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor, in Bucuresti, miercuri, 4 noiembrie 2009. Guvernul propus de premierul desemnat Lucian Croitoru, format din 14 ministri, doar doi dintre ei cu aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate, incearca, miercuri, sa obtina votul de investitura din partea Parlamentului, insa un rezultat favorabil acestuia este putin probabil.

TIMIS. Un parlamentar de Timis a reusit sa schimbe regulile in Parlamentul Romaniei, cu o simpla propunere legata de modul in care sunt aprobate proiectele de lege de catre forul legislativ.

La initiativa lui Ovidiu Gant, reprezentantul minoritatii germane in Parlament, miercuri, 17 februarie s-a decis ca niciun proiect de lege sa nu poata fi acceptat tacit, fara dezbatere. Acest lucru s-a intamplat, dupa mai multe nemultumiri exprimate de organizatiile minoritatilor. Supararaile au plecat de la faptul ca un proiect de lege initiat de Bogdan Diaconu despre interzicerea folosirii limbii maghiare in administratie a trecut de Camera Deputatilor.

Citeste mai multe AICI

Exit mobile version