Opinia Timisoarei

Decizie de ultima ora in privinta criminalului din Timisoara de la Romanii au Talent. Ce se intampla cu Andrei Grigoriu?

ProTV a luat o hotarare in legatura cu timisoreanul condamnat pentru crima care participa la show-ul Romanii au Talent, aceasta dupa ce Andrei Grigoriu si-a prezentat povestea foarte diferit de realitate in timpul concursului TV la care a reusit sa treaca de preselectii.

CITESTE SI: Un criminal din Timisoara i-a facut pe toti sa planga la “Romanii au talent”! Ce a mintit pe scena?

CITESTE SICat de frumoasa era tanara ucisa cu sange rece de Andrei Grigoriu, concurentul din Timisoara de la Romanii au talent?

El a declarat in fata juratilor emisiunii ca a facut 16 ani de inchisoare doar pentru ca a tainuit crima facuta de prietenul sau, insa la scurt timp, avea sa iasa la iveala ca de fapt, barbatul fusese complice la omorul savarasit cu atata cruzime impotriva unei studente din Timisoara, in anul 2003.

Mama fetei ucise de Andrei Grigoriu si de prietenul sau in urma cu 12 ani, a aparut la TV unde a povestit cat de tare a afectat-o aparitia la televiziune a celui care i-a distrus viata.

Femeia a povestit ca Grigoriu, conform rechizitoriului intocmit de anchetatori, ar fi tinut-o pe fiica ei atunci cand prietenul sau i-a taiat gatul. Mama tinerei nu stia ca barbatul este acum liber, tanarul fiind eliberat pentru buna purtare.

Desi a trecut de preselectii, WOWbiz.ro sustine ca Andrei Grigoriu NU va mai aparea in galele emisiunii, pentru ca nu a fost ales de jurati sa mearga mai departe. Regulamentul show-ului prevede ca, dupa preselectii, toti cei care au trecut mai departe, sa fie reevaluati si sa se faca o noua departajare.

Juratii au considerat ca alti concurenti au fost mai talentati decat Andrei Grigoriu, asa ca el nu a mai fost selectat. Cel mai probabil, reprezentantii show-ului s-au gandit la suferinta pe care ar fi produs-o in continuare mamei fetei daca Grigoriu ar fi aparut din nou la TV.

UPDATE: Pozitia PROTV privind momentul lui Andrei Grigoriu la „Romanii au talent”

In cursul acestei zile, pe site-ul oficial al emisiunii difuzate de PROTV a fost postata pozitia postului legata de incidentul care l-a avut drept protagonist pe timisoreanul Andrei Grigoriu.

Dupa difuzarea editiei cu numarul trei “Romanii au talent”, PRO TV a aflat ca Andrei Grigoriu, concurent in show, a prezentat fapte si a facut declaratii false in cadrul emisiunii, precizand faptul ca a fost trimis in inchisoare pentru ca a tainuit o crima comisa de prietenul sau, la care el nu a fost martor.

Instanta l-a condamnat de facto pentru implicarea activa in aceasta crima sub acuzatia de complicitate. Regretam faptul ca emisiunea noastra a fost folosita in mod abuziv de concurent in acest context.

Conform regulilor show-ului, juriul si gazdele emisiunii intalnesc concurentul pentru prima data in momentul in care acesta urca pe scena. Prestatia a fost evaluata luand in considerare discursul inselator prezentat de catre acesta in momentul sau.

Ne cerem scuze pentru aceasta situatie si am decis sa il eliminam imediat din emisiune.

Exit mobile version