Opinia Timisoarei

Decizia lui Raed Arafat e una tranzitorie. Vom da o Hotarare de Guvern in privinta Timisoarei. Anuntul ministrului de Interne

TIMISOARA. Ministrul de Interne Lucian Bode anunta noi masuri pentru Timisoara care vor fi luate de la Bucuresti.

CITESTE SI: Politistii sa nu mai fie tinuti la intrarile in Timisoara si sa avem mai multe centre de vaccinare nonstop, printre masurile propuse Primariei si Prefecturii de seful CJT. Alin Nica: Luam in calcul contestarea in instanta a deciziei de carantinare. Raed Arafat sa repare tirul ATI ce zace stricat in curte la Municipal 

CITESTE SI: Timisoara, Dumbravita, Giroc, Ghiroda si Mosnita Noua au intrat in cele 3 noi zile de carantina hotarate de Raed Arafat care a anulat decizia autoritatilor locale de ridicare a restrictiilor 

Ministrul a spus luni ca decizia lui Raed Arafat de a prelungi carantina cu 72 de ore este doar o masura tranzitorie si ca in prima sedinta de Guvern va fi data o hotarare pentru Timisoara.

Acesta sustine ca decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta care a hotarat ridicarea restrictiilor este de neinteles dat fiind faptul ca la intrarea in carantina orasul avea o rata de infectare de 7.36 la mie, iar la incheierea celor doua saptamani era de 8.19.

E de neinteles cum tu, Comitet Judetean pentru Situatii de Urgenta decizi sa carantinezi Timisoara la indice de aproximativ 7 și tu, acelasi Comitet, decizi sa iesi din carantina cand e de peste 8. Cred că Guvernul va lua in discutie in prima ședinta situatia de la Timisoara si va lua o decizie. Este pana la urma o decizie tranzitorie ce a facut DSU pentru cele 72 de ore. In prima sedinta de Guvern vom avea in discutie situatia de la Timisoara, vom avea o discutie cu prim-ministrul Florin Citu cu toți prefectii din tara„, a declarat Lucian Bode la Digi24.

Ne putem astepta astfel ca in privinta Timisoarei sa se decida o noua prelungire a carantinei si dupa cele 3 zile decise prin ordin de seful DSU Raed Arafat.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anuntat si ca Parlamentul va discuta in aceasta saptamana un proiect care va permite suspendarea pentru doua saptamani a activitatii localurilor care sunt amendate de trei ori pentru nerespectarea regulilor impuse in pandemie.

Vom reveni cu amanunte

CITESTE SI: Dominic Fritz despre prelungirea restrictiilor de catre Arafat: Salut hotararea de a continua carantina 

 

Exit mobile version