Opinia Timisoarei

Decizia luata de premierul Sorin Grindeanu cand la Timisoara si in tara au loc proteste

Premierul Sorin Grindeanu a luat o decizie, vineri, chiar in timpul protestelor care au loc atat la Timisoara, cat si in intreaga tara.

CITESTE SI: ADIO spital regional la Timisoara! Ce s-a intamplat in Parlament?

Astfel, premierul Sorin Grindeanu a inceput vineri initierea demersurilor procedurale pentru desecretizarea stenogramei sedintei de Guvern din 31 ianuarie 2017, lucru care se poate face doar printr-un Memorandum adoptat in sedinta Executivului.

CITESTE SI: Fosta uzina de apa din Timisoara devine muzeu! Un proiect al Aquatim, finalist al concursului national de proiecte Urbaniada

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a dispus initierea demersurilor procedurale pentru desecretizarea stenogramei sedintei de Guvern din 31 ianuarie 2017, avand in vedere ca, potrivit legii, aceasta decizie se poate lua printr-un Memorandum adoptat in sedinta Guvernului”, se arata intr-un raspuns primit la solicitarea Mediafax.

CITESTE SI: Protest in pauza de pranz, cu scotch lipit pe gura, la Timisoara. Zeci de oameni, in fata Prefecturii

Potrivit sursei citate, dupa finalizarea etapelor procedurale, Executivul va face publica stenograma sedintei de Guvern din 31 ianuarie 2017.

CITESTE SI: Maladia secolului, tot mai raspandita in judetul Timis. Numarul bolnavilor de cancer, mai mare de la un an la altul

Vineri seara, la protestul de la Timisoara participa aproximativ 20.000 de persoane, iar printre lozincile strigate in orasul care a dat premierul tarii se numara si „Grindeanu ai patat onoarea din Banat”

Sursa: realitatea.net

Exit mobile version