Opinia Timisoarei

Decizia judecatorilor, la Timisoara! Ce se intampla cu patronul de la Ingerii Galbeni?

TIMISOARA. Dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore, a fost prezentat judecatorilor, care noaptea trecuta au luat o prima decizie in privinta lui Razvan Sorin Nedelcu, patronul firmei Ingerii Galbeni, acuzat de loviri si alte violente, precum si de tulburarea linistii si ordinii publice.

Aceasta dupa ce, cu o noapte inainte, a fost implicat intr-un scandal monstru petrecut in faimoasa parcare privata de pe Miresei. Mai multi timisoreni furiosi i-au cerut lui Nedelcu socoteala cand au venit sa-l sprijine pe un profesor universitar ce fusese ridicat cu tot cu masina de firma de tractari, iar omul statuse blocat in autoturismul sau peste 10 ore.

Furios si speriat probabil de multimea dezlantuita impotriva lui, patronul de la Ingerii Galbeni s-a urcat la volan si a lovit cu masina mai multe persoane, unele dintre ele ajungand la spital pentru ingrijiri si investigatii. Razvan Nedelcu a plecat mai apoi de la locul faptei, fiind cautat de politie prin oras ore bune. Avea sa se predea spre dimineata la Politia Timisoara.

In urma plangerilor depuse pe numele lui in noaptea de sambata spre duminica si dupa mai multe ore de audieri la Sectia 4, politistii au decis sa il retina pentru 24 de ore, iar seara l-au prezentat procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara si, la scurt timp, a ajuns in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Magistratii l-au ascultat si ei pe Razvan Nedelcu, acesta sustinand ca nu a intentionat sa loveasca pe cineva, ci doar a incercat sa scape de multimea furioasa.

Judecatorii au decis ca impotriva patronului de la Ingerii Galbeni sa ia masura controlului judiciar pentru urmatoarele 60 de zile. El va putea insa parasi Arestul IPJ Timis abia luni dimineata cand ii expira ordonanta de retinere de 24 de ore, impusa de politisti duminica in zori.

Masura impusa de judecatori poate fi contestata de Nedelcu in urmatoarele zile.

Ancheta in cazul incidentului din parcarea de pe Miresei continua.

CITESTE SI: Patronul de la Ingerii Galbeni, RETINUT! A fugit dupa ce a lovit mai multi oameni cu masina si a fost cautat de politisti prin Timisoara. Ce s-a intamplat? FOTO si VIDEO!

Exit mobile version