Opinia Timisoarei

Decizia judecatorilor in privinta tanarului care a atacat o femeie in plina strada la Timisoara, pe cand se ducea la biserica. VIDEO!

TIMISOARA. Atacul violent produs pe strada duminica dimineata la Timisoara, prezentat in exclusivitate de opiniatimisoarei.ro a fost cumpanit de judecatori.

Tanarul care s-a repezit la o femeie ce mergea la slujba, pe podul de la Maria, a fost dus de procurori in fata magistratilor de la Judecatoria Timisoara. Acestia au decis sa-l aresteze preventiv pentru urmatoarele 30 de zile.

CITESTE SI: Spectacol GRANDIOS de deschidere in anul in care Timisoara e Capitala Culturala a Europei, cu 731 de puncte de lumina! Ce se pregateste?

Va reamintim, duminica dimineata, o femeie de 67 de ani, ce se indrepta spre Catedrala Mitropolitana a fost agresata de tanarul care a lovit-o si a incercat sa-i smulga poseta din mana. Timisoreanca a gasit putere sa-i tina piept atacatorului, iar strigatele ei disperate au fost auzite de niste tineri ce treceau prin zona si care i-au sarit in ajutor. Acestia l-au pus la pamant pe agresor si au chemat jandarmii care l-au preluat pe individ.
BERKI NORBERT FERENC a fost dus in Arestul IPJ Timis si este cercetat pentru tentativa la talharie.

CITESTE SI: Momente de groaza! Femeie atacata in plina strada la Timisoara, in drum spre biserica! VIDEO

Exit mobile version