Opinia Timisoarei

Debut perfect pentru Ripensia Timisoara in Campionatul Judetean! ‘Ripi’ a invins cu 5-0 pe Tricoul 1 Iunie

Dupa ce au reusit sa se califice in turul IV al Cupei Romaniei, galben-rosii nu se dezmint nici in campionat. Elevii lui Suciu si Olariu au trecut fara probleme de echipa Tricoul 1 iunie, in prima etapa din liga a V-a.
Ripensia a deschis scorul in minutul 28 printr-un penalty. Ungur a fost faultat in careu, iar Muresan a tranformat lovitura de la 11 m, dictata de arbitru. Pana la pauza, ‘Ripi’ si-a marit avantajul. Capitanul Uzun a marcat cu capul, in minutu 38, dupa o centrare a lui Mogos.
Galben-rosii nu s-au oprit nici dupa pauza. Briciu a facut 3-0 in minutul 55, dupa ce a scapat in pozitie de 1-1 cu Jurcut, iar Anagor, cel care a adus si calificarea in turul IV al Cupei pentru trupa lui Suciu si Olariu, a dus scorul la 4-0, cu un lob spectaculos peste portarul celor de la Tricoul 1 Iunie. Tabela a fost inschisa de Radu, in minutul 81. Jucatorul Ripensiei a punctat, dupa ce l-a driblat pe portarul oaspetilor, ducand scorul la 5-0 si asigurandu-i Ripensiei un debut perfect in Liga a V-a.
Ripensia: Radulescu – Petrisor, Uzun, Muresan, Carpinisan – Boanghea, Briciu – Pascaleanu(83′, Dutu), Mogos(62′, Radu), Popa(80′,Zsollei) – Ungur(62′ Anagor).
Tricoul: Jurcut – Todea, Laslo, Pop, Motreanu, Nagy, Zait, Paunescu, Buzatu, Gheorghevici, Pop.
Exit mobile version