Opinia Timisoarei

Debut perfect! ACS Poli Timisoara incepe sezonul cu o victorie

TIMISOARA. Desi in perioada precompetitionala nu prea a impresionat, invingand doar echipe din Liga 4 in jos si avand rezultate slabe cu CS Balotesti sau Debrecen, iata ca Ionut Popa a facut minuni si a legat o echipa la care au venit zece jucatori noi.

CITESTE SI: Pustiul formidabil al tenisului din Timisoara, Nini Dica, s-a impus la Internationalele Romaniei. Pe lista castigatorilor, doar romani 

Intr-un meci foarte important, chiar daca este vorba doar despre prima runda a campionatului, gruparea banateana a reusit o partida foarte buna pe terenul unei echipe contracandidate la… retrogradare. Poli s-a impus cu 1-0 la Chiajna contra trupei lui Dan Alexa dupa o partida buna.

Prima repriza a aratat ca gruparea violeta, astazi intr-un echipament de deplasare roz-negru, este net superioara, chiar daca la pauza s-a intrat la egalitate, 0-0. In partea secunda, tanarul Birnoi a reusit un gol frumos, in minutul 50, din centrarea lui Alexandru Muntean, si a fost destul ca gruparea timisoreana sa se impuna. Chiar daca ilfovenii au ripostat pe final, tabela a ramas nemodificata, iar ACS Poli vine acasa cu trei puncte mari, dupa acest 1-0 la Chiajna.

CITESTE SI: Mercedes rasturnat in vestul tarii. Jurnalist bruscat de unul dintre pasageri 

ACS Poli incepe pentru prima data dupa trei sezoane cu o victorie campionatul. Ultima reusita de acest fel venea in deschiderea sezonului 2013-2014, cand timisorenii treceau cu 2-0 de Dinamo, cu golurile lui Barbut si Szekely.

Runda viitoare, poate fi sarbatoare pe Dan Paltinisanu, intr-un meci cu FCSB.

Chiajna: Balgradean – Rasdan, Tipuric, Albu, Bucurica, Deaconu, Gradinaru, Vasile, Cristescu, Buleica, Raducanu. Au mai intrat: V. Munteanu, Pena, Kortzorg.
Antrenor: Dan Alexa

ACS Poli: Straton – Cretu, Melinte, Cinu, Tiganasu, Artean, Soljic, A. Muntean, Vasvari, Birnoi, Bud. Au mai jucat: Seroni, Mihalcea, Bianconi.
Antrenor: Ionut Popa

Exit mobile version