Opinia Timisoarei

Debut pentru Voin si Gavrila in nationala de futsal a Romaniei. Fotbalistii de la Informatica Timisoara au jucat in al doilea meci cu Armenia

TIMISOARA. La aproape jumatate de an de la turneul amical din China, in care Informatica Timisoara a avut un jucator convocat la echipa nationala, Robert Lupu le-a oferit ocazia debutului altor doi timisoreni.

CITESTE SI: Zeci de oameni au alergat pentru dreptul la o viata normala, in apropiere de Timisoara, la Crosul Hemofiliei. Printre ei, fostul portar al nationalei Romaniei, Florin Prunea. Video

Nationala de futsal a Romaniei a trecut cu 5-3 de selectionata similara a Armeniei intr-un meci desfasurat la Chiajna, iar din lotul convocat de Robert Lupu au facut parte si 2 timisoreni.

Unul dintre cei mai buni marcatori ai Informaticii Timisoara, Sergiu Gavrila, a intrat in teren in minutul 6 al reprizei secunde a meciului cu Armenia, la scorul de 5-1 pentru selectionata tarii noastre. Gavrila a facut parte dintr-o linie care i-a avut in componenta pr fostii timisoreni Mimi Stoica si Felipe Oliveira, dar si pe castigatorul Cupei Romaniei cu Dunarea Calarasi, Marian Plugaru.

Portarul Roberto Voin a intrat in teren in ultimele minute ale intalnirii. Golkeeper-ul timisorean l-a inlocuit pe Andrei grigoras si a evoluat alaturi de Cristian Matei, Laszlo Szocs, Ike Ribeiro si Andrei Craciun. Voin a si incasat un gol, cand mai erau mai putin de 4 minute de joc, de la armeanul Bagdasarian.

Selectionata tricolora a invins a dopua oara in 48 de ore Armenia, dupa ce in prima intalnire romanii s-au impus cu 5-1.

In aceeasi zi in care Voin si Gavrila au debutat in echipa nationala, colegii lor de la Informatica Timisoara au trecut tot cu 5-3 de Autobergamo Deva si pastreaza sanse de calificare in fazele finale ale Campionatului National de fotbal in sala la categoria sub 19 ani.

Exit mobile version