Opinia Timisoarei

Debut cu stangul pentru Informatica Timisoara in turneul din Letonia. Infrangere pentru banateni in ultimele secunde

TIMISOARA. Informatica Timisoara a pierdut la limita primul meci din Main Round-ul UEFA Futsal Champions in fata formatiei germane Hohenstein-Ernstthall.

CITESTE SI: Confuzie mare in privinta numelor statiilor de vaporase la Timisoara. A aparut ‘traducerea’ denumirilor pentru calatori 

Informatica a inceput partida de la Riga cu Iancu intre buturi, iar jucatori de camp Deco, Stoica, Bondar si Ovsiannikov. Prima parte a intalnirii a fost una echilibrata cu o usoara superioritate a timisorenilor, care au ratat in mai multe situatii in special prin cei doi ucraineeni. Savio a intrat si el in teren la jumatatea primei parti si si-a trecut si el in cont o ratare, in timp ce Bondar a lovit bara portii germane.

Dupa 0-0 la pauza germanii au inceput mai bine partea a doua cu ocazii bune de a inscrie semnate de Witting sau Hudacek, insa de fiecare data Iancu a fost la post. Echilibrul s-a mentinut si in mare parte din repriza secunda. Cu 75 de secunde inainte de ultimul fluier al arbitrului, apararea timisoreana a clacat. Dupa o faza prelungita de atac a nemtilor, balonul a ajuns la Jurado Garcia, care l-a invins pe Iancu.

S-a incheiat 1-0 pentru Hohenstein-Ernsttahl, iar sansele Informaticii de a merge in Elite Round scad considerabil.

In urmatorul meci, programat maine, de la ora 19.30, timisorenii vor intalni gazdele grupei, Nikars Riga.

Exit mobile version