Opinia Timisoarei

De Ziua Copilului, Shopping City Timisoara deschide lumea fascinanta a caramizilor colorate

 De Ziua Copilului, Shopping City Timișoara devine paradisul micilor constructori. Centrul comercial deschide, preț de trei zile, ușile celei mai creative și amuzante lumi – cea a cărămizilor colorate.

Expoziția YOUNG BUILDERS, organizată de Clubul Clever FROG, începe pe 31 mai și se încheie duminică, 2 iunie, fiind deschisă publicului în intervalul orar 10.00 – 22.00. Cei mici, dar și cei mari, vor putea admira o spectaculoasă expoziție de construcții din cărămizi colorate, ce depășesc bariera de a fi simple jucării.

Copiii, cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, sunt încurajați să fie cât mai creativi și vor avea la dispoziție toate piesele necesare pentru a construi clădiri, mașini, nave, animale și multe alte lucruri, în cadrul atelierelor de creație.

Expoziția și atelierele vor avea loc la parterul Shopping City Timișoara, în zona magazinului Bershka, iar accesul este gratuit.

Mai multe detalii despre „YOUNG BUILDERS” pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și pe pagina de Facebook.

Exit mobile version