Opinia Timisoarei

De tot rasul! Un sofer beat s-a prabusit mort de somn in sediul Politei Rutiere Timisoara FOTO SI VIDEO!

TIMIȘOARA. Ca la Cascadorii Rasului! Soferul unui Opel a tamponat o masina, in spate, in apropiere de Liceul Ion Vidu din Timisoara. Intamplarea a fost vazuta de politistii de la Rutiera, iar din acel moment au inceput peripetiile!

Barbatul care se afla la volanul unui Opel a lovit din spate o alta masina. Zgomotul a fost auzit de un echipaj de la Rutiera, iar politistii s-au dus imediat la fata locului sa vada despre ce este vorba.

Nu mica le-a fost mirarea cand au vazut ca barbatul care conducea Opelul si care a tamponat cealalta masina abia iese din autoturism si era incoerent. Le-a spus politistilor ca a baut cativa deti de alcool. Oamenii legii i-au pus imediat aparatul etilotest si au constatat ca acesta avea alcoolemie ridicata, asa ca l-au dus si la spital pentru a i se recolta probe biologice.

Dupa acest moment, barbatul a fost transportat la sediul Politiei Rutiere, numai ca dupa atatea drumuri, omul a adormit chiar in masina politistilor. Acestia au fost nevoiti sa il care pe brate pe barbat, pana in sediu, unde a fost asezat pe un scaun.

Si acolo a ramas ore bune, deoarece politistii nu l-au putut trezi nicicum sa dea declaratii.

Dupa toata tarasenia, conducatorul auto s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version