Opinia Timisoarei

De rasul curcilor! Trupa de teatru din Timisoara, ‘AMENDATA’ de jandarmi in timpul unui spectacol, pentru ca acestia n-au inteles… piesa! VIDEO!

Scene de tot rasul in centrul orasului Iasi, unde o trupa de teatru din Timisoara, Aualeu, a sustinut un spectacol in aer liber chiar in Piata Unirii, in cadrul unui festival.

Piesa prezentata in cadrul unui festival a atras lumea care a urmarit cu interes jocul actorilor. Spectacolul poarta numele ‘Huooooo!!!’ si e o comedie galagioasa si spumoasa cu o protestatară si un jandarm.

Catre finalul reprezentatiei, in Piata Unirii si-au facut aparitia adevaratii jandarmi, intrigati de zgomotul pe care il faceau actorii si, stupoare, au decis sa-l amendeze pe personajul-jandarm pentru replici si larma.

La inceput spectatorii si artistii au fost convinsi ca totul e doar o gluma, dar aceasta s-a ingrosat cand oamenii legii au inceput sa ceara buletine si sa scrie procese verbale pentru tulburarea linistii si ordinii publice.

In zadar le-au explicat actorii Aualeu ca spectacolul lor face parte din Festivalul International de Teatru pentru Publicul Tanar de la Iasi, ca jandarmii moldoveni n-au inteles nimic. Au tinut-o pe-a lor. S-au simtit jigniti de textul piesei si trebuie sa-i sanctioneze.

Scenele desprinse parca din faimoasa perioada de proteste din Bucuresti, din urma cu cativa ani din care a ramas celebru indemnul ‘bagati saitul de cultura in duba!‘, au fost surprinse de un cameraman si postate pe Facebook.

Multi spectatori s-au luat de jandarmi explicandu-le ridicolul situatiei, ca totul e doar o piesa de teatru, intr-un festival cu toate aprobarile necesare.

Discutiile oamenilor cu jandarmii care n-au inteles nimic din cele petrecute sunt savuroase. In cele din urma, jandarmii s-au lasat pagubasi si au plecat, in aplauzele spectatorilor.

FOTO si VIDEO: Facebook.com/ Andrei Dascalescu

 

Exit mobile version