Opinia Timisoarei

De ras sau de plans? Un hot a chemat SMURD-ul in timpul furtului, in Timis. Ce patise?

TIMIS. Moment inedit pentru medicii de pe SMURD si politisti in Timis. AU fost chemati sa salveze un… hot, chiar in timpul furtului.
S-a intamplat in vecinatatea localitatii Surducu Mic. Omul plecase la furat de lemne intr-o padure din apropiere, insa in timp ce cara prada cu tractorul, utilajul s-a rasturnat si barbatul s-a trezit cu un picior prins sub caroserie.
Toate incercarile de a scapa din stransoare s-au dovedit sortite esecului. Mai intai, hotul a chemat un prieten in ajutor, insa nici acesta n-a reusit sa il salveze, asa ca, in cele din urma, au sunat la 112.

Un echipaj al pompierilor, o ambulanta, dar si un echipaj de politie au venit la locul accidentului. Pompierii l-au eliberat pe barbat de sub tractor, iar medicii au constatat ca acesta a suferit o fractura la piciorul prins sub caroserie.

Dupa ce a primit ingrijiri de la ambulanta, individul a ajuns pe mainile politistilor. Oamenii legii si-au dat seama imediat ca omul taiase fara drept mai multi copaci, asa ca i-au intocmit rapid dosar penal pentru taiere ilegala de arbori si pentru furt, noteaza lugojinfo.ro.

Exit mobile version