Opinia Timisoarei

De pe stalpi, vitrine si pereti, direct intr-o expozitie de fotografie urbana inedita la Timisoara

TIMISOARA. E neobisnuita, haioasa si, cu siguranta, provocatoare. Expozitia de fotografie urbana, semnata de Oana Puicanescu si gazduita de Galeria Pygmalion, este un demers artistic asa cum nu s-a mai vazut la Timisoara. Este o invitatie intru descoperirea unei lumi… ascunse la vedere.

Ajunge sa facem cativa pasi in afara locuintei ca sa ne gasim inconjurati de mesaje pe stalpi, ziduri, geamuri si vitrine. Dar de cate ori chiar le vedem? Fotografia mea incita la explorari. Ce ii impinge pe unii sa-si scrijeleasca, lipeasca si vopseasca sufletul si vrerile, spre cunostinţa tuturor? Haideti sa aflam impreuna ce au vrut sa zica autorii acestor mesaje de dezinteres public”, spune artista Oana Puicanescu

Vernisajul expozitiei are loc in 28 aprilie, de la ora 19.00, iar cel care va rosti cuvantul de deschidere este psihologul Mircea Dragu.

Expozitia intitulata „Mesaje de dezinteres public” ii provoaca pe privitori sa fie la randu-le expozanti. Toti cei care au fotografii cu mesaje sau anunturi inedite sau haioase sunt poftiti sa le posteze pe pagina de Facebook a expozitiei incepand cu ziua vernisajului si pana in data de 10 mai. Cele mai interesante vor fi printate si expuse in Galeria Pygmalion, in 14 mai, de Noaptea Muzeelor.

Exit mobile version