Opinia Timisoarei

De necrezut! Zbori de la Timisoara in Germania si inapoi si platesti pe bilet mai putin decat dai pe 2 pachete de tigari!

TIMISOARA. Surpriza pentru timisoreni si nu numai. O companie aeriana care va opera pe Aeroportul International „Traian Vuia” din Timisoara, de la 1 septembrie, va avea preturi incredibile pentru anumite destinatii.

Este vorba de compania Ryanair care, pentru inceput, va veni cu 7 destinatii noi pe aeroportul din Timisoara. Incredibil este, insa, pretul pentru destinatia Dusseldorf (Germania). Un bilet dus costa 2,99 euro, iar un bilet dus-intors se vinde la pretul de 5,98 de euro, deci nici cat doua pachete de tigari.

Asadar, incepand cu 1 septembrie 2016 vor fi introduse destinatii noi care vor face posibile legaturi cu aeroporturi importante din Europa, respectiv Londra-Stansted, Berlin, Dusseldorf-Weeze, precum si frecvente marite operate de compania aeriana Ryanair spre destinatiile: Bucuresti, Milano-Bergamo, Bruxelles Charleroi, Frankfurt-Hahn.

Odata cu introducerea noilor destinatii, administratia aeroportului estimeaza ca anul 2016 va fi un an marcant, in care se va depasi numarul de 1,1 milioane de pasageri imbarcati/debarcati in aeroportul Timisoara, creandu-se premise favorabile pentru un numar de pasageri in 2017 aproximativ de 1,5 milioane.

Exit mobile version