Opinia Timisoarei

De la Viena, primarul Nicolae Robu se ratoieste la soferii care s-au plans ca n-au vazut utilaje de deszapezire pe strazile din Timisoara

TIMISOARA. De la 600 de kilometri, Timisoara se vede cu totul altfel. Plecat la Viena, primarul Nicolae Robu se ‘rasteste’ prin Facebook la soferii care au avut de-a face cu un trafic infernal in aceasta dimineata la Timisoara, cand strazile erau necuratate si alunecoase. Si asta doar pentru ca s-au plans ca n-au intalnit utilaje de deszapezire la treaba.

CITESTE SI: Dezastru pe strazi in Timisoara. Nebunie in trafic. Foto 

Intrat in posesia unor fotografii cu cateva strazi de pe care fie zapada se topise, fie erau proaspat curatate, primarul Nicolae Robu a tinut sa le posteze pe pagina sa de pe reteaua de socializare pentru a le inchide gura ‘haterilor’ care sustineau ca utilajele de deszapezire nu si-ar fi facut treaba. E drept edilul nu precizeaza si la ce ora au fost facute fotografiile cu pricina.

PT. CEI CE N-AU VĂZUT NICIUN UTILAJ LA DESZĂPEZIRE!

Oare or fi ajuns așa, spontan, aceste străzi, așa cum arată pozele, după atâta ninsoare?! Haideți să fim serioși, totuși! Vă asigur că toate utilajele SDM și RETIM au fost non stop pe teren de aseară de la ora 19.00 și continuă să fie! Dar, nimic nu se poate face instantaneu! Peste tot în lume, când ninge mult, traficul este îngreunat!„, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Retelele de socializare sunt insa pline de fotografii cu strazi necuratate de zapada la Timisoara si cozi interminabile de masini pe principalele artere si la intrarile si iesirile din oras. Cele mai multe dintre imagini au fost postate intre  orele 7.00 si 11.00

UPDATE: La scurt timp, dupa ce s-a ratoit pe Facebook la soferii nemultumiti, iar acestia i-au dat riposte dure la comentarii, primarul Nicolae Robu a sters postarea de pe reteaua de socializare.

Exit mobile version