Opinia Timisoarei

De la 10-1 la 0-2 in doar cateva zile. Ripensia Timisoara, esec lamentabil cu UVT

TIMISOARA. Pe 2 iulie, Ripensia disputa primul amical al verii. Era o victorie categorica, 10-1 cu echipa „sora”, UVT! Dupa 5 zile cele doua echipe s-au intalnit din nou, doar ca de aceasta data surpriza a fost de proportii.

Chiar daca staff-ul Ripensiei a pus in teren doua echipe echilibrate din punct de vedere valoric, cate una in fiecare repriza, randamentul a fost scazut. Mai mult, dupa 0-0 la pauza, UVT a reusit sa castige jocul cu 2-0, prin golurile marcate de Giurisici si Adil. Asadar, de la 10-1 la 0-2 in doar 5 zile. E bine ca e doar inceput de pregatire si pana „mai incolo” lucrurile se pot imbunatati mult.

Ripensia, prima repriza: Toroc – Morariu, Tieranu, Fridrich, Gladun -Calin, Szimionas, Ene – Piftor, Vermesan, Mogos. A doua repriza: Rus-Zamfirescu, Marius Leca (nascut în 2000, ex-Viitorul Constanta, Farul si Dunarea Calarasi), Lalic, Fridrich – Stoi, Vidrasan, Mihart – Petre Simon (nascut 2001, ex-UTA si Corvinul), Gavra, Mitrov. Au mai intrat Butnarasu si Petrus.

Daca in primul joc ne-am conectat si am fost 100% pregatiti, astazi baietii au luat meciul ca si cum am fi fost in vacanta, fara niciun fel de motivare. Au fost deranjati de teren, deranjati de o sumedenie de chestii, care nu ar trebui sa se intample. Pana la urma rezultatul este un semnal de alarma pentru cei care nu se pregatesc si cei care nu se adapteaza la ce inseamna Ripensia in momentul de fata. Am avut foarte multe ocazii de gol, dar daca le tratezi cum le-am tratat… la cum a inceput jocul le-am zis ca in minutul 15 va fi 2-0 pentru adversari. S-a intamplat sa fie 2-0 la finalul jocului. Nu neg ca am avut multe ocazii si puteam sa inscriem, pana si tanarul Vermesan a avut 4 ocazii in 20 de minute, dar nu asta e important. Important e sa dai gol, trebuie sa castigi meciul, trebuie sa iti respectiv blazonul, indiferent de ce se intampla”, a spus la final antrenorul Iulian Muntean.

Urmatorul meci al Ripensiei este programat sambata de la 11, in cartierul Sannicolaul Mic din Arad, contra celor de la UTA.

 

 

 

In alta ordine de idei, Razvan Alexandru Mogos (30.08.2022) este noul jucător al Ripensiei. Mijlocasul central care a evoluat ultima data la Corvinul Hunedoara, grupare cu care si-a încheiat angajamentul pe 30 iunie, a semnat cu Ripi un contract valabil pe doua sezoane.

Exit mobile version