Opinia Timisoarei

De ce nu vin Metallica, Pink Floyd sau Rammstein sa cante la Timisoara? Ce se pregateste pentru primul festival rock al orasului?

TIMISOARA. In 2015, Primaria Timisoara organizeaza prima editie a unui festival de rock, pe modelul Festivalului JazzTM. Nu va putea aduce insa nume foarte mari pe scena, dintr-un simplu motiv: nu avem un loc acoperit unde sa poata concerta o trupa mare.

“Cred ca e timpul sa avem in Timisoara si un festival de rock, dar tot asa, de mare substanta. Cred ca meritam un festival de rock, am eu slabiciunile mele, dar este un gen care stim bine ca se bucura de foarte mare apreciere si traire in randul foarte multor persoane tinere si de orice varsta”, explica, recent, primarul Nicolae Robu.

Oricine si-ar dori sa vada concertand in Timisoara trupe precum U2, Pink Floyd, Metallica sau poate chiar Rammstein. Greu de crezut insa ca vom vedea prea curand vreo formatie mare pe o scena din Timisoara.

“Sigur ca eu imi doresc sa vina aici trupele celebre ale lumii, dar trebuie sa ne vedem lungul nasului, trebuie sa ne parvina oferte de la agentiile de impresariat, de la cei care se ocupa cu organizarea de festivaluri”, ne-a dezvaluit Robu.

Intrebat pe cine ar vrea sa vada in concert la Timisoara, la un festival organizat de primarie, Nicolae Robu a declarat ca nu s-ar supara sa vada Metallica sau Pink Floyd.

“Sa va spun ca as vrea sa vad Metallica si Pink Floyd? Sigur ca mi-ar placea, dar trebuie sa facem si sala polivalenta mare, ca pe cea de 3.000 de locuri o vom finaliza categoric in 2015. Dar ca sa putem aduce trupe mari in Timisoara nu putem ramane la stadiul actual, fara stadion acoperit si fara o sala mare. Cu alte cuvinte, cata vreme vom fi meteodependenti, nu vom putea sa aducem mari artisti, mari trupe in Timisoara, pentru ca exista riscul sa dam foarte multi bani si sa nu poata lumea sa se bucure de spectacol”, a mai spus primarul Timisoarei pentru opiniatimisoarei.ro.

Ramane de vazut cum va pregati Primaria Timisoara prima editie a festivalului de rock.

Exit mobile version