Opinia Timisoarei

Daniela Crudu a fost ceruta de sotie de iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea! Viitoarea mireasa a facut deja planul pentru nunta!

Desi fericitul eveniment va avea loc abia in vara anului viitor, fostul iepuras Playboy stie cum va arata cea mai frumoasa zi din viata ei.

Daniela Crudu (23 de ani) si-a văzut visul cu ochii: iubitul ei, Mihai Costea (24 de ani), i-a cerut mana dupa o relatie de mai bine de doi ani. Daniela a făcut deja o lista celor 200 de invitati, stie deja ce model de rochie viseaza dar si ce verighete, care vor fi cumpărate dintr-un magazin exclusivist din Dubai.

Desi relatia cu Mihai Costea a fost una tumultoasa, fiind chiar despartiti pentru cateva zile de patronul Stelei, Gigi Becali, ea a ales viata de familie, a renuntat la emisiunea “Un show păcătos” (Antena 1), si nici nu a mai fost vazuta in cluburile de noapte. Aceste decizii drastice l-au impresionat pe logodnicul ei, care a decis sa ii mai ofere o sansa si chiar i-a cerut mana, in mod oficial, zilele trecute.

Viitoarea mireasă s-a grăbit să împrăştie vestea în cercul ei de prieteni, ba chiar a spus ca va face o petrecere pentru 200 de persoane la Palatul Snagov. Cei doi s-au gandit sa il puna nas chiar pe Gigi Becali, insa nu prea sunt sanse ca el sa iasa din inchisoare pana la data nuntii.

Mai multe detalii pe libertatea.ro

Exit mobile version