Opinia Timisoarei

Daniel Funeriu: ‘Imi asum esecul de a fi luat doar de trei ori scorul partidului’!

TIMISOARA. Candidatul PMP la alegerile europarlamentare si cele parlamentare in Colegiul electoral III Timisoara, Daniel Funeriu, a declarat  ca isi asuma „esecul” ca a luat de trei ori scorul partidului, la alegerile de duminica, si a facut apel la unificarea dreptei.

Imi asum esecul de a fi luat doar de trei ori scorul partidului. Restul sunt povesti. Este momentul zero al unei uniuni rapide a dreptei, uniune carte trebuie sa se faca intr-un mod simplu: in jurul continuarilor reformelor initiate de Traian Basescu, reafirmarea aderarii la valorile europene si euroatrantice si politica referitoare la Republica Moldova”, a spus Daniel Funeriu.

El a tinut si sa multumeasca timisorenilor care l-au votat si a subliniat ca niciun moment nu s-a dezis de trecutul sau politic.

Multumesc timisorenilor pentru ca m-au ajutat foarte mult in aceasta campanie. A fost o campanie reala. Niciodata cand mi s-au pus intrebari delicate, nu m-am dezis de faptul ca sunt un basist, ca am fost membru in Guvernul Boc. (…) Am observat ca Romania reala e extrem de departe de mizeria politica de la Bucuresti. Faptul ca am stat in strada mi-a aratat ca mai e speranta in tara. Stand la Bucuresti imi pierdusem aceasta speranta”, a mai spus Funeriu.

Intrebat cine este vinovat pentru scorul obtinut de PMP, la nivel national, Funeriu a spus ca responsabilii sunt cei de pe afis.

Este un rezultat mult sub tinta de 10%. Responsabili, toti cei care sunt pe afis. Resping, insa orice idee ca Traian Basescu sau Guvernul Boc ar fi pietre de moara la PMP, dimpotriva. Pentru un partid nou e bine ca s-a intrat in Parlamentul European, e sub tinta asumata, iar 6,2% e 6,2%. Traian Basescu ne-a spus sa facem 10%, eu mi-am luat misiunea in serios”, a mai spus Funeriu.

Daniel Funeriu s-a clasat pe locul al treilea in Colegiul electoral III Timisoara cu un scor de 17,47%,, dupa candidatii PSD si PNL.

Exit mobile version