Opinia Timisoarei

Dana Rogoz, superba la nunta. S-a casatorit cu Radu Dragomir, la Palatul Mogosoaia. FOTO!

Abramburica si-a pus pirostriile. Dana Rogoz s-a casatorit, sambata, cu Radu Dragomir, cununia religioasa de la Palatul Mogosoaia fiind urmata de o petrecere cu numeroase vedete si prieteni.

Nunta a iesit exact asa cum si-a dorit-o, detaliile facand totul sa fie perfect. Atmosfera s-a incins intr-un cort alb, amenajat pe o pajiste imensa, si insufletit de colivii si becuri colorate, felinare si ghirlande, precum si randuri intregi de ghivece cu flori de camp pe care invitatii le-au primit in dar, ca amintire. Multe decoratiuni au fost pregatite cu migala chiar de Dana.

Culorile serii au fost verde deschis, lila lavanda si ivoire. Rochia purtata de Dana a fost deosebita, creatie Parlor by Veronica Zaharia.

Adela Popescu si Laura Cosoi, impreuna cu alte 3 prietene de-ale miresei, au fost cele 5 domnisoare de onoare, iar printre invitati s-au numarat si Andreea Esca, Alexandre Eram, Cabral si Andreea Ibacka, Adela Popescu si Radu Valcan, Adelina Chivu, Alina Chivulescu, Aylin Cadar si multi altii.

Exit mobile version