Opinia Timisoarei

Dan Octavian Visan, profesorul de la Jean Monnet, acuzat ca a violat o eleva, a fost arestat preventiv

Profesorul de la Liceul Jean Monnet din Capitala, acuzat ca ar fi violat o eleva, a fost arestat preventiv vineri, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti. El va sta dupa gratii 29 de zile.
Tribunalul Bucuresti a admis, vineri, recursul procurorilor impotriva deciziei magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1, prin care profesorul de sport de la Liceul „Jean Monnet”, acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o eleva minora, a fost lasat in libertate.

Astfel, profesorul de sport Dan Octavian Visan va sta 29 de zile in arest.

Decizia magistratilor Tribunalului Bucuresti a fost luata cu majoritate de voturi, unul dintre judecatori opinand in sensul respingerii recursului Parchetului.

Decizia este definitiva.

Judecatoria Sectorului 1 a respins, pe 5 noiembrie, propunerea procurilor de arestare preventiva pentru 29 de zile a profesorului de la liceul bucurestean „Jean Monnet” care este acuzat de raporturi sexuale cu o eleva minora, insa a decis ca acesta sa nu paraseasca Bucurestiul pana la 3 decembrie. Decizia a fost atacata cu recurs de procurori.

Cadrul didactic, care are 27 de ani si este profesor de sport, a fost audiat pe 5 noiembrie de procurori si ulterior retinut, dupa ce pe numele sau a fost depusa o plangere penala de catre tatal unei eleve de 17 ani de la Liceul „Jean Monnet”, care l-a acuzat ca ar fi violat-o.

Profesorul a fost suspendat din functie pana la finalizarea anchetei in acest caz. El risca sa piarda si dreptul de a preda.

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) a demarat propria ancheta, pentru a afla in ce conditii a fost organizata excursia si cum s-a desfasurat aceasta.

CITESTE SI: Profesor acuzat de viol la liceul Jean Monet din Bucuresti! O eleva sustine ca a fost violata de profesorul de sport in tabara

Exit mobile version