Opinia Timisoarei

Dan Negru, mesaj pentru primarul Dominic Fritz, dupa anuntul ca Timisoara intra in carantina

TIMISOARA. Vestea ca Timisoara intra in carantina a cazut ca un traznet asupra oamenilor de afaceri care se plang ca au ajuns la fundul sacului. Multi dintre proprietarii de localuri, dintre organizatorii de evenimente ori proprietarii de afaceri mici spun ca sunt nevoiti sa puna lacatul pe poarta, pentru ca nu mai vad nicio iesire din situatia economica in care au ajuns.

Acestora li se alatura si timisoreanul Dan Negru, care ii cere primarului Fritz sa fie alaturi de mediul de afaceri din Timisoara. Intr-o postare pe pagina sa de socializare, acesta face trimitere la epidemia de ciuma, care a ‘netezit drumul spre Renastere in Europa’.

„Mâine trebuia să fug până acasă, in Timisoara .
N-o mai fac, Timisoara se inchide mâine !
In Piața Unirii e monumentul „Coloana Ciumei” in amintirea epidemiei.
Ca să-mi încurajez timișorenii le-aș spune că imediat după pandemia de atunci, economia a crescut brusc pentru că boala a schimbat atitudinea oamenilor față de consum și dându-și seama că viața e prea scurtă, oamenii au început să se bucure de ea.
Creșterea consumul după epidemia de ciumă a netezit drumul spre Renaștere in Europa.
Incurajarea asta o aștept de la primarului Fritz, îmbărbătarea pentru Carmen, vecina mea care organizează nunți și nu mai știe încotro să o apuce, pentru David, prietenul meu care și-a închis afacerea cu cofetării sau pentru colegul meu de clasă, Dușan care-și vinde hotelul.
Imbărbătați-i că afacerile virusate își vor reveni!
Că șpaisurile vor rezista!
După pandemia de ciumâ a venit Renașterea in Europa. Pandemia de atunci a dus la creșterea consumului și a netezit drumul Renașterii !
Ziceți-le asta timișorenilor !
Timisoara, orașul care e in Europa cu sute de ani înaintea altora…”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Va reamintim, din 8 martie, ora 00.00, Timisoara, dar si comunele Dumbravita, Mosnita Noua, Ghiroda si Giroc intra in carantina pentru o perioada de 14 zile, dupa ce rata de infectare cu COVID a crescut constant in ultimele saptamani, iar in spitalele care trateaza bolnavii infectati cu SARS CoV 2 nu mai sunt locuri.

Exit mobile version