Opinia Timisoarei

Dan Negru, mesaj dur pentru elevi: ‘Cirezile de prosti sunt protejate de lege! Azi, regulile din scoli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi’. Cum i-a fost exmatriculat un coleg de la Timisoara

TIMISOARA. Un mesaj contondent a fost postat de timisoreanul Dan Negru pe pagina sa de Facebook, in care a povestit cum un coleg de-al sau de clasa a fost exmatriculat fara prea multe comentarii, iar acest lucru le-a prins bine celorlalti. Nimeni din scoala sa de la Timisoara nu a mai indraznit sa creeze probleme la acea vreme.

CITESTE SI: Profesoara injunghiata de un elev in timpul orei, la un liceu de top din Bucuresti

Dan Negru este impotriva faptului ca in ziua de azi, elevii nu mai pot fi exmatriculati din scoli.

Realizatorul TV este revoltat de aceasta decizie si spune ca dascalilor le trebuie redata puterea, in conditiile in care, astazi, regulile din scoli sunt ca cele dintr-un „azil de bolunzi”.

Cand eram in clasa a VIII, tin bine minte, l-au exmatriculat pe Cristi B. Lectia ne-a prins bine noua, celor ramasi, pentru ca a cumintit toata scoala. Azi, elevii nu mai pot fi exmatriculati! De la 1 septembrie au dat legea. Degeaba campaniile anti-drog din zilele astea daca profesorul e ingenuncheat de un derbedeu. Exmatriculati loazele din scoli! Redati-le puterea profesorilor!„, transmite Dan Negru.

Dan Negru face referire si la faptul ca dascalii nu mai au astazi aceeasi autoritate si sunt desconsiderati de catre elevi.

Azi profesorii umbla-n varful picioarelor sa nu-i deranjeze pe elevi. Profesorul care-i spune unui elev ca-i prost ajunge breaking news la televiziuni. Cica spunandu-i adevarul, elevul poate sa cada in depresie. Cirezile de prosti sunt protejate de lege! Azi, regulile din scoli sunt ca cele dintr-un azil de bolunzi si in locul doctorilor sunt profesorii care umbla-n varful picioarelor sa nu-i tulbure pe bolnavi. Rousseau avea drepate: „copilul ajunge, dupa educatia primita, pedeapsa sau rasplata!”, arata Dan Negru.

Exit mobile version