Opinia Timisoarei

Dan Ioan Parvan, instructorul de karate din Timisoara, acuzat de pedofilie, a fost arestat: A fost doar o joaca. Nu le-am violat pe fete

TIMISOARA. Dan Ioan Parvan, instructorul de karate din Timisoara, acuzat ca a violat si a corupt sexual doua minore pe care le antrena, a fost arestat  de judecatorii Tribunalului Timis.

Magistratii au decis sa il aresteze  preventiv pe 29 de zile pe antrenorul de arte martiale.

Barbatul le-a spus judecatorilor ca ii pare rau pentru faptele comise, ca a considerat ca totul a fost o joaca si ca a fost pentru prima data in viata lui cand a facut asa ceva.

„Doar de cateva luni am incercat sa le corup pe fete, nicidecum nu este vorba de un viol, am inteles ca este o fapta grava si o regret profund”, le-a spus Parvan judecatorilor.

Sfatuit de avocat, Dan Ioan Parvan nu a formulat recurs impotriva deciziei judecatorilor de a-l aresta preventiv pentru 29 de zile.

CITESTE SI: Instructor de Karate din Timisoara, acuzat ca a abuzat sexual doua fetite de 9 si 10 ani. Dan Ioan Parvan a candidat pentru Consiliul Judetean Timis din partea PRM

Politistii au descins, marti, la locuinta si in sala de sport unde antrena Dan Ioan Parvan, dupa ce parintii a doua fetite de 9 si 10 ani l-au acuzat pe acesta ca le-a abuzat sexual pe minore. In urma perchezitiei, politistii au gasit la locuinta antrenorului cateva fotografii cu aspect pornografic.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version