Opinia Timisoarei

Dan Alexa si-a dat demisia din functia de antrenor la ACS Poli Timisoara: Echipa are nevoie de soc!

Umilinta din meciul cu Viitorul nu a ramas fara urmari. Acesta a fost ultimul meci pe banca lui ACS Poli pentru Dan Alexa, care a ales sa isi dea demisia imediat dupa partida de la Ovidiu.

CITESTE SI: DEZASTRU! Viitorul echipei lui Hagi suna bine, viitorul lui ACS Poli Timisoara deloc bine! UMILINTA pentru violeti

Le-am spus in vestiar jucatorilor. Mi-am dat demisia. Echipa are nevoie de un soc. Echipa a jucat bine, pentru binele echipei e cel mai bine sa demisionez. Am demnitate si totul merge inainte. Tin prea mult la echipa asta ca sa nu ii doresc binele. E spre binele jucatorilor. Pe mine nu ma mai intoarce nimic. Echipa e blocata mental. Sunt convins ca va avea rezultate în viitor„, a declarat Alexa dupa meci, in cadrul unei emisiuni la Digi Sport.

Primarul Nicolae Robu ii spune ADIO lui Alexa pe Facebook

DEZASTRU LA VIITORUL – POLI !

Draga Dan Alexa,
Esti si vei ramane un polist adevarat -asta nu ti-o poate lua nimeni!-, dar… am ajuns la despartire! Stiu cat suflet ai pus, dar… n-a iesit! Sunt profund nemultumit de majoritatea transferurilor facute! Llorente, Hernandez, Rufino, Curtean, Zicu: deceptii totale! Daca (inca) au valoare dar nu sunt pregatiti, n-ar fi trebuit sa joace. Nimeni nu v-a impus pe nimeni, nici la transferuri, nici la intocmirea echipei! Trei persoane ati hotarat fara nicio ingerinta in aceasta zona: Dan Alexa, Ioan Timofte, Daniel Stanciu. Eu si Titu Bojin doar v-am dat incuviintarea!
Dincolo de un nume sau altul, Poli trebuie sa mearga inainte si trebuie sa intelegem cu totii lucrul acesta!
Hai Poli!„, a scris Nicolae Robu pe Facebook dupa meciul cu Viitorul.

Exit mobile version